duminică, 11 martie 2012

VIDEO! Toate momentele de la Elimination Chamber! Cine a iesit campion din cusca si NEBUNIA pe care a facut-o Cena in meciul cu ambulanta:

WRESTLING,11-Martie-2012 | 2 martie 2012
 Ultimul PPV inainte de Wrestlemania a raspuns la multe intrebari, Sheamus dezvaluind cu cine vrea sa se lupte la Wrestlemania. John Cena s-a luptat in Main Event cu Kane inainte de marele meci cu The Rock! Vezi toate momentele de la Elimination Chamber!
Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

CM Punk si Daniel Bryan au reusit improbabilul! Cei doi si-au pastrat centurile in Elimination Chamber - numai Edge, John Cena si Triple H mai reusisera o astfel de performanta!

Bucuria nu a tinut insa prea mult pentru Daniel Bryan. Acesta a fost surprins de catre castigatorul Royal Rumble 2012, Sheamus! Irlandezul vrea sa devina pentru prima data in cariera campion mondial, dupa ce a detinut in 2 randuri titlul WWE.


In Main Event, John Cena a reusit sa evite dezastrul si l-a trimis pe Kane la plimbare cu ambulanta. Cena a reusit si manevra anului de pana acum - un Attitude Adjustment de pe ambulanta!


Click pe Link pentru Video 
http://wfan.sport.ro/wwe/video-toate-momentele-de-la-elimination-chamber-cine-a-iesit-campion-din-cusca-si-nebunia-pe-care-a-facut.html

Sursa: www.sport.ro / http://wfan.sport.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu