duminică, 11 martie 2012

JENANT! Hulk Hogan a aparut intr-un sex-tape! Nici macar nu stie cine l-a filmat! Ce scuza a gasit: VIDEO

WRESTLING,11-Martie-2012 | 8 martie 2012
 Hulk Hogan a aterizat intr-o noua situatie jenanta. Fosta legenda din wrestling a fost filmat in timp ce facea sex! Vezi ce explicatie a dat Hogan
Cei de la TMZ.com au dezvaluit bomba miercuri dimineata - se pare ca exista o filmare cu Hulk Hogan si o femeie bruneta care nu este nici actuala sotie, Jennifer, si nici fosta sotie, Linda.

Avocatul lui Hulk Hogan, David Houston, i-a contactat pe cei de la TMZ si a dezvaluit ca Hulk nu stia ca e filmat si ca sunt socati de aceasta "invazie scandaloasa a intimitatii"


"Terry Bollea(numele adevarat al lui Hogan) este ingrozit de lansarea neautorizata a acestui filmulet. Hulk nici nu a aprobat sa fie filmat si nici ca filmuletul sa fie lansat. E clar ca vorbim despre o incalcare a intimitatii si incalcarea increderii. Vom face toti pasii necesari in justitie" a spus Houston.


Contactat la randul lui de cei de la TMZ, Hogan a spus ca nici macar nu stie cine era femeia respectiva. El a dezvaluit ca a avut vreo 4 luni dupa ce s-a despartit de fosta sotie in care si-a inecat amarul in alcool si a facut sex cu multe femei.

Click pe Link pentru Video
http://wfan.sport.ro/wwe/jenant-hulk-hogan-a-aparut-intr-un-sex-tape-nici-macar-nu-stie-cine-l-a-filmat-ce-scuza-a-gasit-video.html

Sursa: www.sport.ro / http://wfan.sport.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu