vineri, 11 noiembrie 2011

AZI ORA 21:00 The Rock ii raspunde la invitatie lui John Cena iar The Muppetts invadeaza Raw-ul!

WRESTLING,11-NOIEMBRIE-2011
John Cena i-a facut o oferta de nerefuzat lui The Rock! Cena i-a propus ca cei doi sa faca pentru prima si ultima data echipa la Survivor Series! Scopul este clar - sa scape WWE-ul de huliganii Miz si R-Truth! Diseara, Rocky da raspunsul! Vezi ce ti se pregateste la Raw
Raw-ul are loc intr-un oras cu istorie in wrestling - Altanta, Georgia, locul unde aveau loc show-urile WCW, fosta mare companie de wrestling, si locul unde a avut loc Wrestlemania 27! La primul Raw de la cel mai mare eveniment anual din wrestling din Atlanta, in Main Event va fi revansa de la WM, meci intre The Miz si John Cena! Meciul este diseara la Raw de la ora 21, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Raw-ul este in aceasta seara invadat de catre celebrele personaje din Muppets! Gonzo, Miss Piggy sau Kermit vin sa se puna cu Jack Swagger, Christian, Santino Marella si restul Superstarurilor din WWE.


CM Punk vrea neaparat sa se lupte pentru titlul WWE la Survivor Series. Pentru a reusi asta, trebuie "doar" sa-l invinga pe Campionul Mondial, Mark Henry! Nici acesta nu poate sta linistit. Omul cu care a rupt ringul, Big Show, are meci cu Campionul WWE, Alberto del Rio!


Toate astea si multe altele, inclusiv un Battle Royal cu dive, diseara de la ora 21.00, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Click pe Link

Sursa: www.sport.ro / http://wfan.sport.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu